۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۲

نان خامه ای یا اکلر eclair


مواد لازم:

آرد     1 پ
کره     100 گرم
آب     1 پ
تخم مرغ    4 عدد


طرز تهیه:
  1. کره و آب را روی حرارت بگذارید تا کره آب شود و آب بجوشد.
  2. آرد را یکدفعه اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا شکل توپ شده و از ظرف جدا شود.
  3. بعد از اینکه خمیر فوق سرد شد تخم مرغ ها را یکی یکی می افزاییم و هم میزنیم. و کاملا یکدست شد تخم مرغ بعدی را اضافه می کنیم.
  4. خمیر را با قیف یا قاشق با فاصله در سینی میگذاریم و در فر که از قبل گرم شده با حرارت 210 درجه سانتیگراد یا 420 درجه فارنهایت به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار میدهیم. یا تا زمانی که رویش طلایی شود.

  • داخل این نان را می توانید با انواع سالاد و پیش غذا پر کنید. در این صورت میتوانید کمی نمک ، سبزیجات تازه یا خشک، انواع پنیر رنده شده مانند گودا، پارمزان و .... به خمیر آن بیفزایید.
  • اگر این نان را  برای شیرینی تهیه می کنید می توانید زمانیکه آب و کره می جوشد یک قاشق شکر بیفزایید. در اینصورت نان ها طلایی تر می شود.
  • داخل این خمیر را می توانید با هر نوع خامه یا کرم یا حتی پودینگ دلخواه که غلظت مناسب داشته باشد پرکنید.
  • برای تهیه نان خامه ای 200 گرم خامه را با 50 گرم شکر مخلوط کنید و اونقدر هم بزنید که فرم بگیره و داخل نان ها را با قیف پر از خامه کنید، رویش کمی شکلات آب شده بریزید و درصورت تمایل کمی پودر قند رویش بپاشید.