۲۰ شهریور ۱۳۸۸

کیک روسی


مواد لازم:

تخم مرغ 3 عدد

آرد 225 گرم

شکلات 50 گرم

پودر قند 175 گرم

بیکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری

کره 175 گرم

وانیل نصف قاشق چایخوری


طرز تهیه:


  1. کره +پودر قند+وانیل را میزنیم.

  2. تخم مرغ ها رو یکی یکی می افزاییم و هم میزنیم. یعنی تخم مرغ اول را که خوب هم زدیم دومی را می افزاییم و...

  3. آرد + بیکینگ پودر را بعد از الک کردن در 3-4 مرحله می افزاییم و مخلوط می کنیم.

  4. مواد را به دو قسمت تقسیم کرده و شکلات را که روی بخار آب ذوب کرده ایم به نیمی از آن می افزاییم.

  5. اول مواد سفید و بعد شکلاتی(یا برعکس) را در قالب ریخته و در فر قرار می دهیم تا آماده شود.



  • من 100 گرم شکلات به کل مواد زدم.

  • فر را از نیم ساعت قبل روشن کنید.

سلام دوباره،من برگشتم

سلام دوستان عزیزم،
تو این مدت که آشپزخانه رو آپدیت نکردم دلم کلی تنگ شده،
اول که دل و دماغی نبود و بعد هم اونقدر سرم شلوغ شد که فرصتی نداشتم.
امروز بعد از مدت ها وقت کردم کیک بپزم، و اونقدر خوشمزه شد که دلم نیومد دستور پختش رو براتون نذارم.
امیدوارم بپزید و لذتش رو ببرید.